Mediability-konsernet leter etter en økonomi- og HR-sjef som kan bidra til strategisk utvikling i en krevende, men spennende bransje. Du liker både økonomi, analyse og forretningsutvikling samtidig som du har et brennende engasjement for å utvikle medarbeidere. Økonomisjefen blir en sentral del av Mediability-konsernet sin ledergruppe.

Mediability har fokus på digitalisering av rutiner og prosesser, og følgelig har den rette kandidaten en sterk interesse for denne delen av faget. Regnskap føres av ekstern partner. Oppfølging av denne partneren er en sentral del av oppgaven.

Arbeidsoppgaver

 • Operativt ansvar for økonomi, rapportering, controlling, regnskap og lønn
 • Månedsrapportering, budsjettprosesser, likviditetsprognoser og
  årsavslutning
 • Ledelse av strategiske utviklingsprosjekter
 • Lønnsomhetsberegning og analyser
 • Ansvar for HR, forsikring og pensjon

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med god forretningsforståelse og solid kompetanse innen økonomi, regnskap og HR. Du er god i møte med folk, evner å motivere og utvikle medarbeidere, har gode kommunikasjonsevner og stor gjennomføringskraft. Med bakgrunn i vårt fokus på digitalisering er det viktig for oss at du har gode IT-kunnskaper.

Personlige egenskaper

Den ideelle kandidaten er fremtidsrettet og har fokus på kvalitets- og forbedringsprosesser. Videre er du analytisk, strukturert og initiativrik. Du har evne til å kombinere strategisk og langsiktig tenkning med operativ handling. Vi ser etter en trygg og samlende person som motiveres av å se medarbeidere lykkes, som skaper tillit og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Vår nye økonomisjef får en sentral rolle i bedriften og vil være med å sette sitt preg på bedriftens strategiske utvikling, og være en av daglig leders fremste støttespillere.

Vi tilbyr

 • En solid arbeidsgiver med åpenhet for nytenking og gode idéer
 • En utfordrende og strategisk rolle i et utviklende arbeidsmiljø
 • Dynamisk og godt arbeidsmiljø med god takhøyde
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og
  forsikringsordninger
 • En fleksibel og variert arbeidsdag
 • Spennende utviklingsområder innen selskapets vekststrategi

Arbeidssted

Bergen (Media City Bergen) eller Oslo.

Om Mediability

Mediability er en skandinavisk leverandør av produkter, løsninger, support og systemintegrasjon til broadcast- og mediebransjen, offentlig og privat sektor og utdanningssektoren. Selskapene tilbyr det aller siste innen teknologi, rådgivning og forvaltede tjenester. Konsernet ble grunnlagt sommeren 2016 gjennom oppkjøp og sammenslåing av tre anerkjente skandinavisk aktører innen samme bransje. Konsernet opererer med selskaper i alle tre skandinaviske land. Konsernet er en del av Fonn Group og konsernets majoritetseier er Rieber & Søn AS som er Rieber-familiens investeringsselskap.

Ved interesse ta kontakt med Anja Myntevik Lutentun – CFO Fonn Group
Tlf: 414 65 705, e-post: anja@fonngroup.com