Mothership øker kvaliteten på behandling av videomateriale med Mimir

Bergensbaserte Mothership Entertainment har valgt Mimir for ingest, logging og media management for sine produksjoner. Løsningen er solgt gjennom Mediability, som er implementasjons- og salgspartner for Mjoll i Norden.

“Vi har valgt Mimir for at vi har store forventninger til at systemet skal effektivisere og høyne kvaliteten på behandlingen av opptaksmaterialet til produksjonene våre. Det skybaserte systemet gir muligheter for desentralisert workflow med høy fleksibilitet.» – Eldar Nakken, Daglig leder Mothership.

Mimir en en skybasert løsning for håndtering av video- og bildemateriale. Med Mimir bruker Mothership AI tjenester for å automatisere en rekke tidskrevende oppgaver. Mimir bruker AI for tale-til-tekst transkribering, oversettelser, for å finne og logge objekter, for å gjenkjenne ansikter, kjendiser, med mer. Dette gjøres ved integrert AI teknologi fra Google, AWS, IBM Watson, med flere. Mothership velger selv hvilke AI tjenester de ønsker å bruke fra Mimir og har full kontroll på løpende kostnader for analyse av innhold fra et enkelt brukergrensesnitt.

Øk verdien av ditt medieinnhold

Med Mimir så flytter man enkelt medieinnhold til skyen. Mimir gjør det mulig å finne tilbake til videoer og bilder ved hjelp av automatisert metadata logging og man øker dermed verdien av eget medieinnhold.

Video redigerere trenger ikke lenger bruke timer og dager på å finne materiale fra opptak til en produksjon. Mimir sørger for at alt materiale som lastes opp logges og man kan søke på person, sted, tid, objekter og til og med fra spesifikk tale/transkript fra eget innhold.

Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan Mimir kan hjelpe dere å flytte medieinnhold til skyen, til å automatisk logge ved hjelp av AI teknologi, for arbeidsflyt med Adobe Premiere Pro og mye mer.

sales@mediability.com

Mothership uses Mimir for their media management

Kontakt oss om Mimir

sales@mediability.com
+47 482 81 000 (NO)
+46 (0)8 564 85 330 (SE)
+45 33 60 50 60 (DK)