See English version here.

 

Mediability ønsker å jobbe tett sammen med kundene våre for å sikre at vi finner den riktige løsningen for hver enkelt kunde- og budsjett. Et av Reitan Retails primære ønsker var å lage et studio som gjør det så enkelt som mulig for alle som bruker det. Med dette i tankene valgte de produksjonsløsningen basert på NewTek TriCaster TC Mini 4k og NDI.

I studio er det fire Panasonic AW-UE40KEJ kameraer. Dette gir muligheter for variasjon når det gjelder kameravinkler og utsnitt, som igjen gir dynamikk i produksjonene.

“Vi bruker studioet først og fremst til god internkommunikasjon. Sånn at lederne våre kan gå ned hit og på en enkel måte få sette opp en sending som kan distribueres ut i organisasjonen,” sier Øyvind Breivik, kommunikasjonssjef Reitan Retail.

Bli med å ta en kikk på det flotte studioet til Reitan Retail, og få et innblikk i hvordan de bruker det fra dag til dag. I tillegg møter du vår CEO, Nils Olav Sundsteigen som vil gi deg innsikt i hva vi kan, og hvilken erfaringer våre kunder har gitt oss på veien.

En stor takk til våre partnere som har bidratt til å få denne filmen produsert! 

“Her på Reitan har de, som hos veldig mange andre av våre kunder et ønske om gjøre det enklest mulig for de som jobbet her,” sier Ole Johan Langeland Skogheim, CTO, Mediability.

Kontakt oss om studio- og produksjonsløsninger

sales@mediability.com
+47 482 81 000 (NO)
+46 (0)8 564 85 330 (SE)
+45 33 60 50 60 (DK)