See article in English here.

Mediability har, sammen med vår studio designer, hatt gleden av å jobbe med Norges Forskningsråd i utviklingen av deres nye studio. Resultatet har blitt et moderne studio med fire ulike soner for liveproduksjon. 

Teknikken er basert på NDI og Dante. All video og lyd distribueres via vanlig datanettverk.. Produksjonssystemet er bygget rundt Newtek Tricaster TC2 Elite. Denne enheten er videomikser, lydmikser, grafikkenhet, videospiller, opptaker og streamer. Betjeningen er tilpasset brukerens ønsker med kompakte styreflater som kan betjenes av èn eller få operatører.

Et av kravene fra Norges Forskningsråd var at de ønsket et funksjonelt studio som samtidig så pent ut for brukere og gjester. De ønsket ingen løse kabler og ingen kamera og øvrige installasjoner på gulvet. Målet var å lage et studio hvor du føler deg velkommen når du går inn dørene. “Litt som å komme inn i koselig stue”, som Spesialrådgiver og teamleder for Digital arbeidsplass, Jim Leine så passende beskrev det.  

Skal vi si det selv var det nettopp slik det ble!

Resultatet av arbeidet kan du se i denne korte filmsnutten laget av Jim, som viser utviklingen fra gammelt til nytt studio. Enjoy! 

Kontakt oss om studio- og produksjonsløsninger

sales@mediability.com
+47 482 81 000 (NO)
+46 (0)8 564 85 330 (SE)
+45 33 60 50 60 (DK)